5 sfaturi de călătorie de noapte:
● 1. Pregăti pentru o excursie. Având în vedere caracteristicile de viziune, nu cu mult timp înainte de a pleca într-o cameră de viu luminat, citiţi o carte sau uita-te la obiecte mici într-un prost aprins loc, şi să fie acolo cu muzica foarte zgomotoase sau tare. De asemenea, nu pot viziona TV pentru o lungă perioadă de timp. Pentru a îmbunătăţi viziune de noapte înainte de a lua in masina, trebuie sa mananci cateva felii de lămâie sau zahăr tablete de vitamina c. ajutor şi mai multe dintre exercitii combinate cu obtiraniem de fata si gat cu apă rece, precum şi 20 respiraţii adânci pentru 2 minute. În cazul în care medicul a prescris ochelari, nu uitaţi să le poarte.

● 2. Bine ajustate la mijloc lumina ambientală luminează drumul la o distanţă de 45 m, cu mult-100 m. alege o viteză la care masina ta pe oprirea la distanță va fi mai puţin de aceste distanţe.

● 3. În zonele în care un risc ridicat de pietoni, viteza nu trebuie să depăşească 40 km/h.

● 4. Înainte de fiecare manevră în avans includ turn signal. Pe timp de noapte, este deosebit de important să informeze ceilalţi despre intenţiile lor în prealabil aşa că ei ştiu ce să aşteptăm de la tine.

● 5. Monitoriza în mod constant viteza şi distanţa. Oamenii în general nu cu exactitate evaluează viteza de vehicule din sens opus. Noaptea chiar mai mult, aceste estimări aproximative. Deci nu se bazeze pe intuitie, adesea păstra vitezometrului. Şi două suplimentare Consiliului este ştiu exact traseul dumneavoastră şi chiar a păstra distanţa față se deplasează în fața vehiculului. (Tradus de Bing