Cum alegem scaunul auto pentru copil

Cum alegem scaunul auto pentru copil. Nu mai este un secret pentru nimeni ca parintii pun pe primul loc siguranta copiilor, iar alegerea unui scaun auto potrivit reprezinta primul pas pe care il puteti face pentru a preveni eventualele accidente. Statistic vorbind, s-a dovedit eficacitatea unui astfel de scaun, inventie care a salvat de-a lungul timpului multe vieti in randul copiilor.

Aflați mai multe

Nerecomandat la volan

Nerecomandat la volan. Oboseala Efectele negative cele mai des intalnite la condus cand sunteti obosit sunt: vedere afectata, ceea ce poate provoca dificultati in indentificarea conditiilor periculoase nivel de concentrare scazut

Aflați mai multe

Benzina sau motorina?

Benzina sau motorina? Atunci cand vrei sa iti cumperi o masina noua, pe langa marca, model si culoare, trebuie sa iei in considerare si daca optezi pentru un motor diesel sau pe benzina. Acestea sunt diferite si amandoua au si avantaje si dezavantaje, dar alegerea motorului potrivit pentru tine ar putea sa fie cea mai buna decizie financiara pe care o poti face.

Aflați mai multe

E-Sistemă pentru testarea abilităților de conducere

E-Sistemă pentru testarea abilităților de conducere

Aflați mai multe

Telefonul mobil – o cauză a accidentelor rutiere

Telefonul mobil – o cauză a accidentelor rutiere. Conform unui studiu recent, 45% dintre șoferii din Marea Britanie trimit mesaje-text de pe telefonul mobil în timp ce conduc.

Aflați mai multe

Condusul: Asteptari vs. Realitate

Condusul: Asteptari vs. Realitate. Suntem siguri ca mereu ti-ai imaginat cum va fi cand vei conduce, ce piese vei asculta, cum te vei descurca in situatii imposibile si asa mai departe. Dar imediat ce te-ai urcat la volan, ti-ai dat seama ca nu e chiar asa cum credeai tu ca va fi.

Aflați mai multe

Ce trebuie sa faci in cazul unui accident auto

Ce trebuie sa faci in cazul unui accident auto. Este un accident auto daca: · s-a produs pe un drum deschis circulatiei publice ori si-a avut originea intr-un asemenea loc; · a avut ca urmare decesul, ranirea uneia sau a mai multor persoane ori avarierea a cel putin unui vehicul sau alte pagube materiale; · in eveniment a fost implicat cel putin un vehicul in miscare.

Aflați mai multe

Toti suntem incepatori

Toti suntem incepatori. Cu totii suntem incepatori, dar cu totii vom deveni, la un moment dat, persoane care stapanesc un vehicul si nu mai fac greselile tipice novicilor. Este important ca dupa 1 an, 5, 20 de condus, atunci cand vedem un incepator la volan sa nu uitam ca si noi am fost la fel.

Aflați mai multe

Ce este conducerea preventiva?

Ce este conducerea preventiva? Conducerea preventiva te poate face un sofer mai bun. Acest lucru se bazeaza pe practica zilnica de a conduce. Conducerea preventiva e un lucru ce poate fi invatat de oricine. E un obicei ce ar trebui invatat de toti soferii, pentru a fi in siguranta pe sosele.

Aflați mai multe

HOTĂRÎRE cu privire la aprobarea Codului de etică şi deontologie al poliţistului

HOTĂRÎRE cu privire la aprobarea Codului de etică şi deontologie al poliţistului Întru realizarea prevederilor pct. 11 subpct. 4) al Regulamentului Ministerului Afacerilor Interne aprobat prin Hotărîrea Guvernului nr.778 din 27 noiembrie 2009, precum şi în scopul stabiliriinormelor de conduită profesională a personalului cu statut special din cadrul MAI,

Aflați mai multe

Cum tractezi corect o maşină defectă! Află care sunt condiţiile legale

Cum tractezi corect o maşină defectă! Află care sunt condiţiile legale. Remorcarea unui automobil defect este o operaţiune legală. De aceea, e necesar ca fiecare conducător auto să cunoască regulile de bază ale remorcării, care să permită deplasarea în siguranţă. Iată ce trebuie să ştii atunci când remorchezi sau eşti remorcat.

Aflați mai multe

5 lucruri pe care nu ar trebui să le faci cu o maşină cu transmisie manuală

5 lucruri pe care nu ar trebui să le faci cu o maşină cu transmisie manuală

Aflați mai multe